Om met zes personen op één grote sup te staan! Het vraagt enige samenwerking maar jullie hebben gegarandeerd enorm veel plezier. Ook ideaal met kleinere kinderen erbij. En eerlijk is eerlijk: deze sup is zó stabiel dat er vanaf vallen eigenlijk niet kan. Tenzij iemand jou een vriendschappelijk duwtje geeft uiteraard. Wie neem jij mee op deze te gekke XL-sup?!

Wat is hier voor nodig?

Behalve je uitmuntend goede humeur trek je gewoon sport- of badkleding aan. Als het wat frisser is werk je in laagjes. Bij minder mooi weer kan je een wetsuit zonder mouwen bij ons huren voor €3,- p.p. In de warme maanden sup je het liefst op blote voeten en als het wat minder warm is op surfschoenen of gympen die nat mogen worden.

Je waardevolle spullen kan je meenemen in een waterdichte tas die lenen wij graag aan je uit.

Afgelopen zaterdag met onze vriendinnengroep gesupt op 2 XL sups en dat was super gaaf! Goede begeleiding, leuke tocht en heel veel lol! We komen nog een keer terug met zon 🌞

Carola

Genoten vandaag met z'n 6en op 2 xl sups onder begeleiding van Marnix. Fijn dat we konden switchen naar xl sups vanwege de wind. Bedankt voor een hele relaxte middag.

Nicole

Heb je een vraag? Stel hem gerust

Direct reserveren kan via ons automatische reserveringssysteem