In Harderwijk suppen is uniek! Je supt langs de gezellige boulevard, je vindt de rust bij de mooie oude molen, je peddelt langs de karakteristieke huizen van het Waterfront maar je kan ook meer de natuur op zoeken. Ga richting het Veluwemeer en peddel óver het aquaduct. Bezoek de eilanden en vindt de smalle doorgangen waar je je in een andere wereld waant. Midden in de natuur of juist het bruisende centrum. Het kan allebei.

Wat is hier voor nodig?

Behalve je uitmuntend goede humeur trek je gewoon sport- of badkleding aan. Als het wat frisser is werk je in laagjes. Bij minder mooi weer kan je een wetsuit zonder mouwen bij ons huren voor €3,- p.p. In de warme maanden sup je het liefst op blote voeten en als het wat minder warm is op surfschoenen of gympen die nat mogen worden.

Je waardevolle spullen kan je meenemen in een waterdichte tas die lenen wij graag aan je uit.

Onwijs genoten van ons rondje Harderwijk met de sups van SUP&GO! Goede uitleg gekregen, enthousiaste mensen, fijne sfeer!! Grote aanrader, we komen zeker nog eens terug.

Ilona Sup huren

Was super leuk! Leuke enthousiaste instructrice! Nog bedankt voor alle info!

Samantha Sup huren

Top eigenaren! Je wordt met veel enthousiasme en een grote glimlach ontvangen, ze geven goeie uitleg en de sups zijn top!

Julia Sup huren

Ik wil graag een strippenkaart