Locatie: Strekdam 53, naast het Dolfinarium.

In Harderwijk suppen is uniek! Je supt langs de gezellige boulevard, je vindt de rust bij de mooie oude molen en je peddelt langs de karakteristieke huizen van het Waterfront. Suppen in Harderwijk is altijd een feestje en het rondje is heel goed te doen. Verdwalen is echt geen optie!

Ook als je nog nooit hebt gesupt dan kan je sups bij ons huren. Wij geven een duidelijke instructie op de kant en leggen alles stap voor stap uit. Wij houden zelfs het weerbericht goed voor jou in de gaten want één ding: suppen is leuk en daar hoort ook fijn weer bij! En is het toch minder mooi weer, dan kan je kosteloos annuleren.

Via ons reserveringssysteem (hieronder) kan je direct reserveren.

En wil je vaker suppen? Misschien is de 10x sup-huren strippenkaart dan iets voor jou!

Wat fijn is om te weten.

Wat trek ik aan: Sport- of badkleding. Als het wat frisser is werk je in laagjes. Bij minder mooi weer kan je een wetsuit zonder mouwen bij ons huren voor €3,- p.p. In de warme maanden sup je het liefst op blote voeten en als het wat minder warm is op surfschoenen of gympen die nat mogen worden.

Wat doe ik met mijn spullen: die kunnen gewoon bij ons achterblijven. Je waardevolle spullen kan je meenemen in een waterdichte tas. Die mag je van ons lenen.

Parkeren: er is (gratis) parkeergelegenheid bij ons.

Wij hebben een toilet. We hebben beperkte omkleedgelegenheid dus het is handig als je omgekleed aankomt.

Kleintjes (tot ongeveer 7 jaar) kunnen bij papa of mama op de sup. Graag met zwembandjes. Wij hebben geen zwemvesten.

Terrein: wij zitten op het terrein van een vereniging en zijn geen opstapplek voor als je een eigen sup hebt. Wil je je eigen sup meenemen dan betaal je €5,- per board. Dit doen wij om te voorkomen dat iedereen zijn/haar eigen sup mee neemt. Helaas is er bij ons geen ruimte om na de activiteit te blijven picknicken. Ons terrein is niet zo groot en wij hebben de ruimte nodig voor het geven van onze instructie. Wij kunnen wel tips geven waar je lekker kan chillen!

Ik wil graag een strippenkaart

(of ik heb een andere vraag)

Onwijs genoten van ons rondje Harderwijk met de sups van SUP&GO! Goede uitleg gekregen, enthousiaste mensen, fijne sfeer!! Grote aanrader, we komen zeker nog eens terug.

Ilona Sup huren

Was super leuk! Leuke enthousiaste instructrice! Nog bedankt voor alle info!

Samantha Sup huren

Top eigenaren! Je wordt met veel enthousiasme en een grote glimlach ontvangen, ze geven goeie uitleg en de sups zijn top!

Julia Sup huren