Lekker samen suppen!

In de stad Harderwijk door het centrum en langs de boulevard. Of houd jij meer van de rust en de ruimte? Dan kan je komen suppen vanaf onze heerlijk relaxte Beach locatie bij strand Horst.

Heb je al vaker gesupt? Dan kan je je board van ons krijgen en meteen het water op. Heb je nog niet zoveel, of geen, ervaring met suppen dan ontvang je van ons eerst een instructie op de kant. Omdat wij zelf al jaren suppen weten wij als geen ander wat wij jou moeten vertellen zodat jij daarna zelf lekker het water op kan. Sups huren kan dus ook als je geen ervaring hebt. Wij leggen je ook graag uit welk rondje je het beste kan suppen, dat is in Harderwijk vrij makkelijk dus verdwalen zul je niet!

Varieer ook gerust in de vloot met losse sups, XL-sups en/of de duo-sups.

Gegarandeerd plezier!

Lees meer
20230906_180343

Vanaf €20,-

Lees meer
DJI_0735

Vanaf €20,-

Sup-polo huren
20230610_102346

€20,- p.p

Lees meer
20230816_145350

€40,-

Lees meer
20230826_151105

€95,-

Wat fijn is om te weten.

Wat trek ik aan: Sport- of badkleding. Als het wat frisser is werk je in laagjes. Bij minder mooi weer kan je een wetsuit zonder mouwen bij ons huren voor €3,- p.p. In de warme maanden sup je het liefst op blote voeten en als het wat minder warm is op surfschoenen of gympen die nat mogen worden.

Wat doe ik met mijn spullen: die kunnen gewoon bij ons achterblijven. Je waardevolle spullen kan je meenemen in een waterdichte tas. Die mag je van ons lenen.

Parkeren: er is (beperkte) parkeergelegenheid bij ons.

Wij hebben een toilet. We hebben beperkte omkleedgelegenheid dus het is handig als je omgekleed aankomt.

Kleintjes (tot ongeveer 7 jaar) kunnen bij papa of mama op de sup. Graag met zwembandjes. Wij hebben geen zwemvesten.

Terrein: wij zitten op het terrein van een vereniging en zijn geen opstapplek voor als je een eigen sup hebt. Wil je je eigen sup meenemen dan betaal je €5,- per board. Dit doen wij om te voorkomen dat iedereen zijn/haar eigen sup mee neemt. Helaas is er bij ons geen ruimte om na de activiteit te blijven picknicken. Ons terrein is niet zo groot en wij hebben de ruimte nodig voor het geven van onze instructie. Wij kunnen wel tips geven waar je lekker kan chillen!