VERHUUR
VERHUUR

SUP&GO wil jou de kans bieden om volledig zelfstandig het water op te gaan. Hoe leuk om met vrienden, familie of collega's een zelfstandige tour door Harderwijk te maken. Kies zelf waar je naar toe wilt en geniet!

Voordat je het water op gaat krijg je een uitgebreide instructie op de kant zodat we je de basis van het suppen kunnen meegeven, je vragen kunnen beantwoorden en de veiligheidsregels voor op het water kunnen vertellen. Plezier en veiligheid staan bij ons voorop dus daar nemen we graag even de tijd voor.

- Keuze uit stabiele en sportieve boards

- Ligging direct aan het water

- Gratis parkeren

- Zeer ervaren sup-instructeurs 

  • Losse verhuur SUP
          ​€ 17,50 per board per 1,5 uur
        € 22,50 per board per 2 uur

Last minute huren? Bel of app ons gerust, wij doen ons best jou van dienst te zijn!

supandgo_huur3-ovaal.png
 
STRIPPENKAART VERHUUR
Wil jij vaker bij ons een board huren? Dat kan! De kaart is persoonsgebonden maar je mag wel iedere keer 1 iemand mee nemen die jij een strip gunt. Wel zo handig & gezellig! En heb je geen instructie meer nodig? Dan ga je meteen lekker het water op.


€ 150,00 10x huren, 1,5 uur per keer
 
 
XL SUP VERHUUR

Gegarandeerd pret beleven? Ga dan met je vrienden, collega’s of familieleden op de XL sup! Met maximaal 6 personen op 1 grote sup. Samenwerken is het sleutelwoord. Doe je dit niet….dan wordt het of heel erg lachen (en zwemmen) of jullie kunnen daarna door naar een mediator.

€ 95,- per 1,5 uur

Maximaal 6 personen. Wij beschikken over 1 XL sup

Ideaal voor families met kleine kinderen

Alle tijden zijn inclusief instructie op de kant

​Een Long John (wetsuit zonder mouwen) is te huur voor €3,- per persoon