Zoek jij een gezellige activiteit voor een kleine groep? Misschien is de begeleide stadstour op de XL-sup dan een goed idee! Wanneer je met 4-6 personen bent is dit gegarandeerd een feestje. Én er gaat een ervaren sup-instructeur mee op de XL-sup om jullie tour te begeleiden. Volledig ontzorgd dus!

Vind je het leuk als wij foto’s maken tijdens het suppen? Dan doen wij dat graag zodat jullie altijd een blijvende herinnering hebben aan deze sportieve activiteit.

Wat is hier voor nodig?

Behalve je uitmuntend goede humeur trek je gewoon sport- of badkleding aan. Als het wat frisser is werk je in laagjes. Bij minder mooi weer kan je een wetsuit zonder mouwen bij ons huren voor €3,- p.p. In de warme maanden sup je het liefst op blote voeten en als het wat minder warm is op surfschoenen of gympen die nat mogen worden.

Je waardevolle spullen laat je zoveel mogelijk in de auto of je geeft het af aan ons waar het achter slot en grendel gaat.

Afgelopen donderdag een Sup-tour gedaan met onze personeelsvereniging. We waren met 24 personen. Na een korte maar duidelijke instructie op de kant, zijn we het water in gegaan. Wat een mooie belevenis zo met z'n alle op het water. We hebben genoten. Bedankt Diane!

Leontine

Wij hebben vandaag een top middag gehad. Fijn gesupt met twee goede en gezellige instructeurs. Namens de PV vereniging De Mallemolen: 'hartelijk dank!'

Coloriet

Heerlijke dag gehad met 11 personen van 6 tot 68 jaar oud. Goed meegedacht in oplossingen door Diane. Zeker aan te raden om een begeleide tour te boeken om zo de highlights van Harderwijk te bekijken.

Peter

XL-Sup Stadstour aanvragen

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Algemene voorwaarden(Vereist)