Samen met de Gemeente Harderwijk zijn wij verantwoordelijk voor het schoonhouden van het water in het centrum van Harderwijk. Iedere maand organiseren wij een gezamenlijke Sup&Cleanup waar jij aan deel kan nemen. Voor jou is dit gratis en wij verzorgen al het materiaal: sup, peddel, grijper en mand. En naderhand, drinken wij graag nog even een kopje thee met elkaar.

Wat is hier voor nodig?

Behalve je uitmuntend goede humeur trek je gewoon sportkleding aan. Als het wat frisser is werk je in laagjes.

Bij minder mooi weer kan je een wetsuit zonder mouwen van ons lenen (gratis). In de warme maanden sup je het liefst op blote voeten en als het wat minder warm is op surfschoenen of gympen die nat mogen worden.

Je waardevolle spullen laat je zoveel mogelijk in de auto of je geeft het af aan ons waar het achter slot en grendel gaat.

Super zinvol om een steentje bij te dragen aan een schonere wereld. Wat fijn dat SUP&GO materiaal beschikbaar stelt om hieraan mee te helpen!

Iris

Samen met mijn dochter helpen het water op te ruimen. Mooi om mijn kind zo bewust te maken van de rommel die er is en hoe belangrijk het is om niets te laten rondslingeren.

Tanja

Ik heb al vaker meegeholpen en vind het een geweldig initiatief: bewegen, buiten zijn en opruimen tegelijk!

Carla