Op zoek naar een leuk teamuitje, vrijgezellenfeestje of uitje met een groep(je) vrienden of familie? Dan is de begeleide stadstour wellicht iets voor jullie! Wij begeleiden jullie graag op het water, geven tips waar nodig en peddelen een mooie ronde door het levendige Harderwijk. Onze sup-instructeurs zorgen ervoor dat het voor iedereen een geslaagde activiteit wordt.

En vind je het leuk als wij foto’s maken tijdens het suppen? Dan doen wij dat graag zodat jullie altijd een blijvende herinnering hebben aan deze gezellige activiteit!

Wat is hier voor nodig?

Behalve je uitmuntend goede humeur trek je gewoon sport- of badkleding aan. Als het wat frisser is werk je in laagjes. Bij minder mooi weer kan je een wetsuit zonder mouwen bij ons huren voor €3,- p.p. In de warme maanden sup je het liefst op blote voeten en als het wat minder warm is op surfschoenen of gympen die nat mogen worden.

Je waardevolle spullen laat je zoveel mogelijk in de auto of je geeft het af aan ons waar het achter slot en grendel gaat.

Stadstour aanvragen

Wij nemen na de aanvraag binnen 24 uur contact met je op

Algemene voorwaarden(Vereist)

Afgelopen donderdag een Sup-tour gedaan met onze personeelsvereniging. We waren met 24 personen. Na een korte maar duidelijke instructie op de kant, zijn we het water in gegaan. Wat een mooie belevenis zo met z'n alle op het water. We hebben genoten. Bedankt Diane!

Leontine

Wij hebben vandaag een top middag gehad. Fijn gesupt met twee goede en gezellige instructeurs. Namens de PV vereniging De Mallemolen: 'hartelijk dank!'

Coloriet

Geweldig! Hele leuke ervaring en super goed begeleid. Voor veel van ons (bedrijf uitje) was het de eerste keer maar het is vrij makkelijk om te doen, zeker met de tips van de begeleidster!

Alfredo