Locatie: Strand Horst, gelegen aan de A28 naast Telstar Beachclub

Voeten in het zand, wind door je haren, zon op je gezicht. Dát is zo fijn aan onze mooie locatie op strand Horst. Suppen, horeca en parkeren: alles op één plek. Wij begeleiden jullie graag op het water, geven tips waar nodig en peddelen een mooie ronde over het Wolderwijd, langs de rietkregen of naar eiland de Zegge. Onze sup-instructeurs zorgen ervoor dat het voor iedereen een geslaagde activiteit wordt. Zin om daarna lekker te chillen op het terras bij onze buren van Telstar Beachclub? Misschien de zon wel onder zien gaan met het zand nog tussen je tenen…..het lijkt hier wel vakantie!

En vind je het leuk als wij foto’s maken tijdens het suppen? Dan doen wij dat graag zodat jullie altijd een blijvende herinnering hebben aan deze gezellige activiteit!

Algemene voorwaarden(Vereist)

Afgelopen donderdag een Sup-tour gedaan met onze personeelsvereniging. We waren met 24 personen. Na een korte maar duidelijke instructie op de kant, zijn we het water op gegaan. Wat een mooie belevenis zo met z'n allen op het water. We hebben genoten. Bedankt Diane!

Leontine

Wij hebben vandaag een top middag gehad. Fijn gesupt met twee goede en gezellige instructeurs. Namens de PV vereniging De Mallemolen: 'hartelijk dank!'

Coloriet

Geweldig! Hele leuke ervaring en super goed begeleid. Voor veel van ons (bedrijf uitje) was het de eerste keer maar het is vrij makkelijk om te doen, zeker met de tips van de begeleidster!

Alfredo