TOURS

CITY TOUR

Harderwijk is met haar prachtige haven, sfeervolle boulevard en hippe strandeiland echt een stad om vanaf het water te ontdekken. Sup op je gemak door het Waterfront, langs de gezellige kades en bekijk de bruggetjes, molen en 'vuurtoren' vanaf je board.

Een vrijgezellenfeest met vrienden, een teamuitje met collega’s of een familiefeestje vieren? Het kan allemaal!

De sup-tochten van SUP&GO zijn geschikt voor iedereen.

Met suppen ontdek je het water en de stad!

1,5 uur tour (inclusief instructie op de kant)
          ​ 25,00 per persoon
Kleine groepen worden samengevoegd
Minimale leeftijd is 12 jaar
1,5 uur tour XL-SUP (inclusief instructie op de kant)
                30,00 per persoon
Minimaal 4 en maximaal 6 personen
Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen!
SUP&COACHING

‘je kunt de golven niet stoppen, maar je kunt er wel op leren dansen.’


Stap op die sup en kom in beweging! Misschien is suppen nieuw voor je. Stap dan uit je comfortzone. Het water is de perfecte omgeving om je grenzen op te zoeken of om ze te leren (h)erkennen. Door het suppen kom je letterlijk in beweging. In rust en stilte op zoek naar ontspanning. Van inspanning naar ontspanning. Vanuit je hoofd naar je hart. Dat is wat SUP&Coaching je biedt. 

 

SUP&Coaching is een vorm van coaching die plaatsvindt op het water op een sup. Je bent buiten, je komt los van thuis en werk. Suppen is hierbij het middel, niet het doel. Het coachingstraject is gebaseerd op empowerment: je gaat uit van je eigen kracht. Wij helpen je graag op weg om jouw sterke kanten verder te ontwikkelen.

 

Terwijl je supt bespreek je de kwesties die jou bezig houden en waar je iets aan wilt veranderen. Dit doe je met jouw coach. Omdat je supt, kom je ook mentaal makkelijk in beweging. De natuur spiegelt, brengt afwisseling en voorziet in mogelijke oplossingen.

SUP&Coaching omvat 3 sessies, 75 minuten per sessie.

  • € 150,00  per persoon

  • Facebook
  • Instagram

webdesign: Geert Hokke