Gezellig met je collega´s op de sup door onze mooie stad Harderwijk! Deze stadstours begeleiden wij jullie graag op het water en maken er een onvergetelijke activiteit van. De begeleide stadstour kan met en zonder arrangement. Lees hieronder meer over de mogelijkheden en neem gerust contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Minimaal 4 personen

Maximaal….50!

​Tijden van de arrangementen zijn in overleg.
SUP&GO en restaurant Admiraal is 7 minuten wandelen.
Een Long John (wetsuit zonder mouwen) is te huur voor €3,- p.p en er mag op de dag zelf beslist worden of je er gebruik van wilt maken.

Bij slecht weer wordt het suppen kosteloos geannuleerd.

Liever niet suppen? Wij regelen graag één of meerdere kano’s voor je.

Drankjes komen op nacalculatie op één factuur naderhand

Gisteren met ons team een heerlijke ervaring gehad met het Suppen. De begeleide tocht door Harderwijk is erg leuk om te doen. De combinatie van de prettige uitleg van Diane, samen op de Sup, de ontspanning maakt dat we een super gezellige avond hebben gehad. Leuk in combinatie met het eten bij de Admiraal. Kortom een aanrader!

Jolanda

Wij hebben gesupt als teamuitje. Wat hebben we een geweldige ervaring opgedaan. De begeleiding was geweldig!

Marieke

Afgelopen donderdag een Sup-tour gedaan met onze personeelsvereniging. We waren met 24 personen. Na een korte maar duidelijke instructie op de kant, zijn we het water in gegaan. Wat een mooie belevenis zo met z'n alle op het water. We hebben genoten. Bedankt Diane!

Leontine

Algemene voorwaarden(Vereist)