Dit kan vanaf onze strand locatie bij strand Horst (openbaar terrein) of in het centrum van Harderwijk!

Mag jij een kamp organiseren, een uitje met groep 8 of de introductieweek van de klas regelen en wil  je een leuke activiteit aanbieden? Dan is suppen altijd een goed idee! Voor scholen hanteren wij een ‘school-tarief.’ Ben je niet van een school maar mag jij ook een leuke activiteit organiseren voor kinderen en jeugd? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij denken graag met je mee naar de mogelijkheden!

We overleggen heel graag met je wat je wens is (mét instructeurs het water op of sups huren). Het is namelijk belangrijk om te weten hoe groot de groep is en wat de leeftijd is. Safety first!

Wat fijn is om te weten.

Wat trek ik aan: Sport- of badkleding. Als het wat frisser is werk je in laagjes. In de warme maanden sup je het liefst op blote voeten en als het wat minder warm is op surfschoenen of gympen die nat mogen worden.

Wat doe ik met mijn spullen: die kunnen gewoon bij ons achterblijven. Je waardevolle spullen kan je meenemen in een waterdichte tas. Die mag je van ons lenen.

Parkeren: er is (gratis) parkeergelegenheid bij ons.

Wij hebben een toilet. We hebben beperkte omkleedgelegenheid dus het is handig als je omgekleed aankomt.

Zwemdiploma’s en een goede zwemvaardigheid zijn belangrijk.

Weer: stel het weer is niet zo fijn als we hadden gehoopt dan hebben we in de dagen voorafgaand aan de activiteit contact met elkaar.

Dan kan het verplaatst of kosteloos geannuleerd worden.

Suppen met een groep kinderen/jeugd

Speciaal voor scholen

Algemene voorwaarden(Vereist)