Gezellig samen met al je vriendjes en/of vriendinnetjes op één sup of allemaal op een eigen sup. Een ervaren sup-instructeur gaat met jullie mee om jullie te begeleiden op het water. Zo wordt het voor iedereen een leuke ervaring! Je mag als vader/moeder/verzorger uiteraard mee maar….voel je ook vrij om dan even met de voetjes omhoog te zitten of foto’s te maken vanaf de kant.

Je kan het leukste kinderfeestje van Harderwijk boeken op één van onze twee locaties: in de stad Harderwijk of op het strand bij Horst. Kijk hieronder naar de mogelijkheden.

Wat fijn is om te weten.

Wat trek ik aan: Sport- of badkleding. Als het wat frisser is werk je in laagjes. In de warme maanden sup je het liefst op blote voeten en als het wat minder warm is op surfschoenen of gympen die nat mogen worden.

Parkeren: er is (gratis) parkeergelegenheid bij onze stad locatie. Bij ons strand locatie kost parkeren €6,- per auto. Gratis parkeren kan voor Telstar Surfclub. Dan is het nog 15 minuten wandelen naar SUP&GO.

Op beide locaties is een toilet. We hebben beperkte omkleedgelegenheid bij onze stad locatie dus het is handig als de kinderen omgekleed aankomen. Op onze strand locatie is voldoende omkleedgelegenheid.

Slecht weer: Stel het weer is niet zo fijn als we hadden gehoopt dan hebben we in de dagen voorafgaand aan het kinderfeestje contact met elkaar.

Dan kan het verplaatst of kosteloos geannuleerd worden.

Zwemdiploma’s en een goede zwemvaardigheid zijn belangrijk.

Algemene voorwaarden(Vereist)

Fantastisch! Duidelijke instructies voor de kids en daarna met ze allen met mega wind tegen op de XL sup. De meiden hadden een top kinderfeestje (en mama haar workout!)

Marjolein

Super leuk om kinderfeestje te houden. Begeleiding deed het super met de kinderen. Mochten tussen door lekker in het water zwemmen. Top middag gehad .

Gerianne

We hebben een kinderfeestje geboekt op de XL-sup. De kinderen hebben genoten en als ouder konden we ook mee op een normale sup. Dat was ook een leuke ervaring. Instructeur was vriendelijk en wist goed wat hij deed. Zeker een aanrader voor een kinderfeestje

Annemarie