Gezellig met je collega´s op de sup door onze mooie stad Harderwijk! Deze stadstours begeleiden wij jullie graag op het water en maken er een onvergetelijke activiteit van. De begeleide stadstour kan met en zonder arrangement. Lees hieronder meer over de mogelijkheden en neem gerust contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Minimaal 4 personen

Maximaal….50!

Wat fijn is om te weten.

Wat trek ik aan: Sport- of badkleding. Als het wat frisser is werk je in laagjes. Bij minder mooi weer kan je een wetsuit zonder mouwen bij ons huren voor €3,- p.p. In de warme maanden sup je het liefst op blote voeten en als het wat minder warm is op surfschoenen of gympen die nat mogen worden.

Wat doe ik met mijn spullen: niet waardevolle spullen kunnen op ons landje blijven. Waardevolle spullen kan je aan ons geven.

Parkeren: er is (gratis) parkeergelegenheid bij ons.

Wij hebben een toilet. We hebben beperkte omkleedgelegenheid dus het is handig als je omgekleed aankomt.

Terrein: wij zitten op het terrein van een vereniging. Helaas is er bij ons geen ruimte om na de activiteit te blijven picknicken. Ons terrein is niet zo groot en wij hebben de ruimte nodig voor het geven van onze instructie. Wij kunnen wel tips geven waar je lekker kan chillen!

Materiaal: tijdens een begeleide sup-tour wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van ons materiaal.

Factureren: alle drankjes komen op de factuur. Deze wordt na de activiteit verstuurd.

Tijden: alle tijden zijn in overleg, op basis van beschikbaarheid.

Weer: bij slecht weer wordt het suppen kosteloos geannuleerd of verplaatst.

Gisteren met ons team een heerlijke ervaring gehad met het Suppen. De begeleide tocht door Harderwijk is erg leuk om te doen. De combinatie van de prettige uitleg van Diane, samen op de Sup, de ontspanning maakt dat we een super gezellige avond hebben gehad. Leuk in combinatie met het eten bij de Admiraal. Kortom een aanrader!

Jolanda

Wij hebben gesupt als teamuitje. Wat hebben we een geweldige ervaring opgedaan. De begeleiding was geweldig!

Marieke

Afgelopen donderdag een Sup-tour gedaan met onze personeelsvereniging. We waren met 24 personen. Na een korte maar duidelijke instructie op de kant, zijn we het water in gegaan. Wat een mooie belevenis zo met z'n alle op het water. We hebben genoten. Bedankt Diane!

Leontine

Algemene voorwaarden(Vereist)