Voeten in het zand. Zon op je gezicht. Uitkijkend over het Wolderwijd. Heerlijk met je collega´s, familie of vrienden vanaf het strand het water in lopen met je sup om 1,5 uur te genieten van het buiten zijn. Het voordeel van suppen op onze beach locatie (naast de relaxte vibe): het water is ondiep en dus ideaal om het eens te proberen! Parkeren voor de deur, suppen vanaf het strand en eten bij onze buren van Telstar Beachclub. Alles op één locatie, makkelijker kunnen wij het niet maken.

Lees hieronder meer over de mogelijkheden en neem gerust contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Minimaal 4 personen

Wat fijn is om te weten.

Wat trek ik aan: Sport- of badkleding. Als het wat frisser is werk je in laagjes. Bij minder mooi weer kan je een wetsuit zonder mouwen bij ons huren voor €3,- p.p. In de warme maanden sup je het liefst op blote voeten en als het wat minder warm is op surfschoenen of gympen die nat mogen worden.

Wat doe ik met mijn spullen: die kunnen gewoon bij ons achterblijven. Je waardevolle spullen kan je meenemen in een waterdichte tas. Die mag je van ons lenen.

Parkeren: betaald (€6,- per auto) voor de deur (je gaat door de slagbomen). Of gratis parkeren voor de Telstar Surfshop en dan 15 minuten wandelen.

Wij hebben een toilet, omkleedgelegenheid en een buiten douche.

Kleintjes (tot ongeveer 7 jaar) kunnen bij papa of mama op de sup. Graag met zwembandjes. Wij hebben geen zwemvesten.

Horeca: naast ons zit Telstar Beachclub waar je op het terras of in het restaurant kan genieten van wat te eten en te drinken.

Materiaal: er kan uitsluitend mee worden gedaan op ons materiaal.

Adres: aan de A28. Palmbosweg 32-26

Algemene voorwaarden(Vereist)

Gisteren met ons team een heerlijke ervaring gehad met het Suppen. De begeleide tocht is erg leuk om te doen. De combinatie van de prettige uitleg van Diane, samen op de Sup, de ontspanning maakt dat we een super gezellige avond hebben gehad. Leuk in combinatie met het eten bij de Admiraal. Kortom een aanrader!

Jolanda

Wij hebben gesupt als teamuitje. Wat hebben we een geweldige ervaring opgedaan. De begeleiding was geweldig!

Marieke

Afgelopen donderdag een Sup-tour gedaan met onze personeelsvereniging. We waren met 24 personen. Na een korte maar duidelijke instructie op de kant, zijn we het water op gegaan. Wat een mooie belevenis zo met z'n alle op het water. We hebben genoten. Bedankt Diane!

Leontine