ARRANGEMENTEN
BIKE&LUNCH&SUP
Om 10.00 uur stap je bij BIJ-Oost op de fiets en fiets je onder begeleiding naar Dries van den Berg voor een kop koffie en wat lekkers. Vervolgens fietsen jullie langs de vele mooie plekjes van Harderwijk tijdens deze 2 uur durende fietstocht (inclusief fiets.) Daarna staat er een heerlijke lunch bij BIJ-oost op jullie te wachten bestaande uit een amusesoepje en 3 belegde sandwiches met vis, kaas en vleeswaren. Als dat op is....stap je bij de Strekdam 53 op de SUP voor een begeleide tour van 1,5 uur langs de gezellige kades van Harderwijk en bekijk je de bruggetjes, molen en 'vuurtoren' vanaf je board!
 
Om 15.30 uur kijken jullie terug op een heerlijk actief dagje Harderwijk!
  • € 59,50  per persoon (exclusief overige consumpties)

SUP&WIJN- ÒF BIERPROEVERIJ

Eerst met z'n allen op de SUP voor een gezellige begeleide tour van 1,5 uur door het gezellige Harderwijk. Daarna bij BIJ-oost kan je kiezen uit een wijn- of een bierproeverij. BIJ-oost serveert 3 wijnen uit Zeewolde of 3 biertjes uit de regio met 3 bijpassende hapjes.

Suppen: 12.30-14.00 uur. Bij-Oost om 14.30 uur.

  • € 53,50  per persoon

HIGH TEA&SUP

Om 14.00 uur start de high tea met een amusesoepje. Daarna volgen de klassieke sandwiches met kip of zalm en met kaas. Daarna volgt de signature dish, een half mootje huisgerookte zalm. Daarna volgt nog een verrassing van de chef en dan eindigt de high tea met een plankje met diverse zoetigheden. Bij de high tea wordt onbeperkt thee geschonken. Om 15.30 vertrekken jullie naar SUP&GO om om 16.00 uur op de sup te stappen voor een begeleide tour van 1,5 uur door Harderwijk. 

  • € 53,50  per persoon (exclusief overige consumpties)

LUNCH&SUP

Om 12.30 uur wordt er wordt een heerlijke lunch geserveerd bestaande uit een huisgemaakte amusesoepje en 3 soorten luxe belegde sandwiches met vis, vleeswaren en kaas. Na de lunch (om 13.30 uur) vertrek je naar SUP&GO voor een begeleide tour van 14.00-15.30 uur door Harderwijk.

  • € 40,50  per persoon (exclusief overige consumpties)

Voorwaarden arrangementen:

Alle arrangementen zijn van dinsdag tot en met zaterdag mogelijk. Minimale deelname is 4 personen.

Tijden kunnen aangepast worden op aanvraag.

SUP&GO en BIJ-oost is 5 minuten bij elkaar vandaan met de fiets/auto.

 

Tegen een meerprijs van €5,00 per board kunnen we bij een minimale deelname van 10 personen de boards naar BIJ-oost brengen zodat je hier kan op- en afstappen. 

  • Facebook
  • Instagram

webdesign: Geert Hokke