ARRANGEMENTEN
SKATE&LUNCH&SUP
Verken de stad Harderwijk op de meest sportieve manier! Stap om 11.00 uur op het longboard en tour samen met een instructeur door het Waterfront en door het centrum van Harderwijk. Om 12.30 uur komen jullie aan bij de Admiraal waar een heerlijke lunch op jullie staat te wachten bestaande uit een soepje en vloerbrood (carpaccio, zalm en gezond.) Om 13.30 uur longboarden jullie naar SUP&GO om vervolgens de stad vanaf het water te bewonderen! Jullie suppen lekker langs de boulevard en de oude molen.
 
Om 15.30 uur kijken jullie terug op een super gezellige en sportieve dag Harderwijk!
  • € 52,50  per persoon (exclusief overige consumpties)

Arrangement beschikbaar vanaf 4 tot 10 personen

supandgo_arrangementen-ovaal.png
 
LUNCH&SUP

Om 12.30 uur wordt er een heerlijke lunch geserveerd bij de Admiraal (aan de boulevard) bestaande uit een soepje (tomatensoep of de dagsoep) en een vloerbrood (carpaccio, zalm en gezond.) Na de lunch (om 13.30 uur) vertrek je naar SUP&GO voor een begeleide tour van 14.00-15.30 uur door Harderwijk.

  • € 35,- per persoon (exclusief overige consumpties)

 
SUP&WIJN- ÒF BIERPROEVERIJ

Eerst met z'n allen op de SUP voor een gezellige begeleide tour van 1,5 uur door het gezellige Harderwijk. Daarna kan je bij Chez Brochard kiezen uit een wijn- of een bierproeverij. Chez Brochard serveert 3 wijnen uit Zeewolde of 3 biertjes uit de regio met 3 bijpassende hapjes.

Suppen: 12.30-14.00 uur. Chez Brochard: om 14.30 uur.

  • € 53,50  per persoon

alleen mogelijk van dinsdag tot en met zaterdag

 
SUP&BBQ

Om 16.00 uur stap je bij SUP&GO op de sup voor een gezellige (begeleide) tour door Harderwijk. De tour duurt 1,5 uur (inclusief instructie op de kant.) Na deze activiteit vertrek je naar de Admiraal (aan de boulevard) voor een overheerlijke bbq tegen de oude stadsmuur. De BBQ  bestaat uit: gekruide speklapjes, kip drumsticks, hamburgers, BBG worstjes, runderspiesjes, (vlees- en rauwkost) salades, friet, stokbrood met kruidenboter en een feestelijk dessert buffet met o.a bavarois en ijs. En het allerfijnste…..je hoeft zelf niets te doen want de kok staat voor jou achter de grill!

Want na inspanning….komt ontspanning!

  • € 48,-  per persoon (exclusief overige consumpties)

Minimaal 20 personen en niet mogelijk van 15 juli tot 15 augustus

 
 
BIKE&LUNCH&SUP
Om 10.00 uur stap je in het centrum van Harderwijk op de fiets en fiets je onder begeleiding van Biketour Harderwijk naar Dries van den Berg voor een kop koffie en wat lekkers. Vervolgens fietsen jullie langs de vele mooie plekjes van Harderwijk tijdens deze 2,5 uur durende fietstocht (inclusief fiets.) Om 13.00 uur staat er een heerlijke lunch bij de Admiraal (aan de boulevard) op jullie te wachten bestaande uit een soepje en vloerbrood (carpaccio, zalm en gezond.) Als dat op is loop je naar SUP&GO en stap je op de SUP voor een begeleide tour van 1,5 uur langs de gezellige kades van Harderwijk en bekijk je de bruggetjes, molen en 'vuurtoren' vanaf je board!
 
Rond 16.00 uur kijken jullie terug op een heerlijk actief dagje Harderwijk!
  • € 55,-  per persoon (exclusief overige consumpties)

Arrangement beschikbaar vanaf 4 personen

Overige informatie:
Tijden kunnen aangepast worden op aanvraag
SUP&GO en de Admiraal/Chez Brochard is 5 minuten bij elkaar vandaan met de fiets òf auto
Een Long John (wetsuit zonder mouwen) is te huur voor €3,- per persoon