Sup-reis naar Monschau

Tijdens deze sup reis naar Duitsland suppen we op grote stuwmeren en wandelen in het glooiende landschap van de Eifel met een gezellige groep mensen. Heerlijk de hele dag in de buitenlucht, actief bezig zijn, mooie gesprekken voeren, lachen, genieten van de omgeving en ’s avonds moe maar voldaan je bed in stappen. Of….. lekker voor de openhaard kruipen of de ruime Finse sauna in!

En hoe fijn….wij nemen álle sup-spullen mee én verzorgen alle maaltijden. Jij wordt dus volledig ontzorgd deze dagen.

En wij, Marnix en Diane, begeleiden deze sup reis maar al te graag! Ga jij mee op avontuur?

Data:

Wat is hier voor nodig?

Bij iedere reis geven we aan wat je kan verwachten, het is aan jou om in te schatten of jouw conditie dit aan kan, twijfel jij? Bel ons dan even. We denken heel graag met je mee en voor heel veel is gewoon een simpele oplossing te bedenken.

Voor de reis ontvang je van ons een handige hand-out wat verstandig is om mee te nemen qua kleding. Ook bespreken we dit tijdens de MEET&GREET die ongeveer 6 weken voor de reis plaatsvindt.

Bij de reizen die online staan en waar jij je voor aan kan melden, geldt dat dit allemaal mensen zijn die zich zelfstandig aanmelden. Mensen met een gedeelde passie die elkaar gaan ontmoeten. Maar: heb jij een leuke groep vrienden, familie of collega’s en wil jij deze reis alleen met hen? Bel ons dan even voor de mogelijkheden!

Met een fijne groep mensen te voet en op de sup de prachtige omgeving van Monschau verkend. Aan het einde van de dag een terrasje pakken of lekker shoppen in het sfeervolle stadje met de idyllische vakwerkhuizen. ‘s Avonds aanschuiven in de meer dan comfortabele accommodatie terwijl er heerlijk voor je is gekookt. Kortom: een aanrader!

Katrijn

Heerlijke dagen gehad met een leuke groep mensen en fantastische begeleiding. Echt perfecte combinatie tussen inspanning en ontspanning!

Liane

Vorige jaar was het zooo leuk!! Echt genoten! Vreselijk gezellig, top huis waarin we verbleven, prachtige omgeving, super leuke groep mensen en erg geslaagde activiteiten. Goed te doen voor iedereen!

Tessa

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Neem gerust contact met ons op.