Sup-reis naar Kandersteg

Waar je supt op prachtige bergmeren en wandelt in de Alpen met een gezellige groep mensen. Heerlijk de hele dag in de buitenlucht, actief bezig zijn, fijne gesprekken voeren, samen genieten van de omgeving, ’s avonds bij de open haard nagenieten om vervolgens moe maar voldaan je bed in stappen.

En hoe fijn….wij nemen alle sup spullen mee én verzorgen alle maaltijden. Jij wordt dus volledig ontzorgd deze dagen.

En wij, Marnix en Diane, begeleiden deze sup reis maar al te graag! Ga jij mee op avontuur?

Data: vrijdag 18 t/m dinsdag 22 oktober (VOLGEBOEKT)

Data: woensdag 23 t/m zondag 27 oktober 2024 (VOLGEBOEKT)

Wat is hier voor nodig?

Bij iedere reis geven we aan wat je kan verwachten, het is aan jou om in te schatten of jouw conditie dit aan kan, twijfel jij? Bel ons dan even. We denken heel graag met je mee en voor heel veel is gewoon een simpele oplossing te bedenken.

Voor de reis ontvang je van ons een handige hand-out wat verstandig is om mee te nemen qua kleding. Ook bespreken we dit tijdens de MEET&GREET die ongeveer 6 weken voor de reis plaatsvindt.

Bij de reizen die online staan en waar jij je voor aan kan melden, geldt dat dit allemaal mensen zijn die zich zelfstandig aanmelden. Mensen met een gedeelde passie die elkaar gaan ontmoeten. Maar: heb jij een leuke groep vrienden, familie of collega’s en wil jij deze reis alleen met hen? Bel ons dan even voor de mogelijkheden!

Fijne herinneringen, mooie paadjes en nog mooiere uitzichten. Leuke gesprekken met de wil om te verdiepen en te verbinden. Met een traantje maar vooral met veel plezier en geluksmomentjes. Veel gelachen door de flinke dosis humor. Mijn batterij is opgeladen.

Edith

Een onvergetelijke week gehad in Kandersteg. De ochtenden met heerlijk vers brood, de middagen iedere dag weer een andere adembenemende plek en de avonden met Marnix' overheerlijke maaltijden om vervolgens bij het haardvuur te belanden.

Mees

Kandersteg met Sup&Hike... Wat waren het fanatische en uitdagende dagen; in de mooie natuur van Zwitserland, met een super leuke groep, dagelijks op pad, alles goed voorbereid! Enorm genoten, volgend jaar ga ik weer!

Mirjam

Heb je een vraag of wil je je aanmelden?

Vul dan ons contactformulier in.