Sup-reis naar Annecy

Meedoen met één van de meest bekende en populairste sup-races in de wereld. Waar de wereldtop én de recreanten aan dezelfde startlijn staan. Waar de sfeer uitmuntend goed is! Suppen op het meer van Annecy en ook nog de bergen induiken voor een fijne sneeuwschoenwandeling.

En hoe fijn….wij vervoeren alle (inflatable) sup spullen én verzorgen alle maaltijden. Jij wordt dus volledig ontzorgd deze dagen.

En wij, Marnix en Diane, begeleiden deze sup reis maar al te graag! Ga jij mee op avontuur?

Data: nog onbekend (januari 2025)

Wat is hier voor nodig?

Bij iedere reis geven we aan wat je kan verwachten, het is aan jou om in te schatten of jouw conditie dit aan kan, twijfel jij? Bel ons dan even. We denken heel graag met je mee en voor heel veel is gewoon een simpele oplossing te bedenken.

Voor de reis ontvang je van ons een handige hand-out wat verstandig is om mee te nemen qua kleding. Ook bespreken we dit tijdens de MEET&GREET die ongeveer 6 weken voor de reis plaatsvindt.

Bij de reizen die online staan en waar jij je voor aan kan melden, geldt dat dit allemaal mensen zijn die zich zelfstandig aanmelden. Mensen met een gedeelde passie die elkaar gaan ontmoeten. Maar: heb jij een leuke groep vrienden, familie of collega’s en wil jij deze reis alleen met hen? Bel ons dan even voor de mogelijkheden!

Wat een fantastische ervaring! Suppen op een prachtig bergmeer met een geweldige groep mensen. Bedankt hiervoor!

Liane

SUP-er goed. Er even helemaal uit waarbij het suppen, sportief bezig zijn en veel gezelligheid de ingrediënten zijn. Totaal verzorgd! Geweldig, 5 sterren!

Ingrid

Het was een geweldige en mooie reis. Bedankt voor de organisatie: een onvergetelijke race, het was super gezellig en ik ben een hele ervaring rijker. Bedankt SUP&GO!

Pieter

Een geweldige ervaring welke ik niet meer ga vergeten. Het beste uit jezelf halen tijdens een sup-race in een mooie omgeving. En met kers op de taart met een hele gezellige groep mensen!

Lisanne