Let’s GO outside!

Hou jij van suppen, wandelen, buiten zijn, op avontuur gaan en nieuwe mensen ontmoeten? Even loskomen van thuis, het werk en andere bezigheden. Tijd voor jezelf in een gezellige groep mensen met natuurlijk de leukste begeleiders die je maar kan bedenken. Tijdens onze reizen maak je nieuwe herinneringen voor het leven. Je wordt volledig ontzorgd aangezien het carpoolen geregeld kan worden tijdens onze MEET&GREET avond, wij al het sup-materiaal meenemen én zorgen voor alle maaltijden!

Een sup reis in het buitenland met een gezellige groep mensen. Wie wil dat nu niet!

Ik ben benieuwd!
20221124_112658 (1)

€595,-

Lees meer
20221019_121233

€795,-

Lees meer
20240120_131635

€895,-

Wat is hier voor nodig?

Bij iedere reis geven we aan wat je kan verwachten, het is aan jou om in te schatten of jouw conditie dit aan kan, twijfel jij? Bel ons dan even. We denken heel graag met je mee en voor heel veel is gewoon een simpele oplossing te bedenken.

Voor de reis ontvang je van ons een handige hand-out wat verstandig is om mee te nemen qua kleding. Ook bespreken we dit tijdens de MEET&GREET die ongeveer 6 weken voor de reis plaatsvindt.

Bij de reizen die online staan en waar jij je voor aan kan melden, geldt dat dit allemaal mensen zijn die zich zelfstandig aanmelden. Mensen met een gedeelde passie die elkaar gaan ontmoeten. Maar: heb jij een leuke groep vrienden, familie of collega’s en wil jij deze reis alleen met hen? Bel ons dan even voor de mogelijkheden!

Een afwisselend programma met wandelen en suppen. We verbleven in een prachtig stadje in een luxe accommodatie. Alles was tot in de puntjes voorbereid en verzorgd, er werd zelfs voor ons gekookt! Verder ook voldoende vrije tijd om zelf het stadje en de omgeving te verkennen. Echt een aanrader!

Marian Vinke SUP&HIKE Eifel

Kandersteg met Sup&Hike... Wat waren het fanatische en uitdagende dagen; in de mooie natuur van Zwitserland, met een super leuke groep, dagelijks op pad, alles goed voorbereid! Enorm genoten, volgend jaar ga ik weer!

Mirjam

Met een fijne groep mensen te voet en op de sup de prachtige omgeving van Monschau verkend. Aan het einde van de dag een terrasje pakken of lekker shoppen in het sfeervolle stadje met de idyllische vakwerkhuizen. ‘s Avonds aanschuiven in de meer dan comfortabele accommodatie terwijl er heerlijk voor je is gekookt. Kortom: een aanrader!

Katrijn