top of page
  • Foto van schrijverinfo863020

Zwarte condooms

Bijgewerkt op: 2 apr. 2022

Yes! Het is weer voorjaar. En als het voorjaar is dan trappen we het liefst meteen die stinkende, lelijke neoprenen zwarte surfschoenen zo diep mogelijk weg in de kast! Dat ze daar maar een half jaar mogen liggen wegrotten. Keihard negeren die dingen. Zo, wij zijn er klaar mee! Nou ja, met de winter dan.

En die klamme zwarte condooms aan onze voeten!

Die je na iedere sup-beurt met moeite over je vochtige voeten krijgt. En als ze eenmaal uit zijn je het beste je gasmasker even op kan zetten. Het gras onder je voeten kleurt direct geel en als de wind de woonwijk in staat is het verstandig alle ramen en deuren te sluiten.


Klaar met de winter dus! Want o,i oi, oi, wat hebben we een hoop wind gehad. Koud was het nog niet eens zo erg maar na een half jaar veelal in het donker te hebben gesupt met wind en soms regen, dan voelen die eerste zonnestralen weer zo fijn aan!


En dan komen straks weer de slippers uit de kast. Deze horen absoluut bij het uniform van de supper. Verwar teenslippers overigens niet met badslippers. Wij praten hier over de old school teenslippers! Badslippers mogen dan populair zijn (nooit begrepen) en blijkbaar heel comfortabel (wij weigeren dat te geloven) maar ze passen toch net niet lekker bij de Aloha vibes die horen bij de sup sport.


En waarom dat is? Om eerlijk te zijn hebben we geen idee.

We zouden nu een heel erg bevlogen verhaal kunnen schrijven over oud Hawaiiaanse tradities maar dat is onzin.

De enige reden die we kunnen verzinnen is omdat bij teenslippers de bandjes op de bovenzijde wat smaller zijn dan bij badslippers. Zo’n enorme worst over je voeten heen voelt zelfs al beklemmend. Met die dunne bandjes heb je dus minder grote kans op lelijke strepen op je voeten na een zonovergoten dag en ze staan een stuk hipper dan badslippers.


Wij suppers houden van een simpel leven maar ergens zijn we natuurlijk ook een tikje ijdel.
Suppen Harderwijk, Suppen Veluwemeer, Suppen Randmeren, Suppen Gelderland, Suppen met hond, Sup-les, Suppen beginners, teamuitje.


109 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page