top of page
  • Foto van schrijverinfo863020

Suppen in Harderwijk met Sandra


Hoe kwam je op het idee om te gaan suppen?

Een aantal jaar geleden zag ik op internet een foto van iemand die met haar hond supte. Dit vond ik zo gaaf, dat ik dacht: dat wil ik ook! Toen heb ik mij aangemeld voor een workshop ‘hondensup’.


Hoe was je eerste ervaring?

Mijn eerste ervaring was fantastisch! Het had de hele dag geregend, maar toen de workshop aan het begin van de avond startte brak de zon door. Vervolgens hebben mijn hond en ik voor het eerst gesupt bij zonsondergang. Een magische ervaring!


Wat brengt het suppen je (zowel fysiek als mentaal)

Suppen brengt mij mentaal heel veel rust. Tijdens het suppen ben ik echt alleen met de sport bezig en geniet ik van de omgeving en mijn trainingsmaatjes. Ik denk nergens meer aan, heerlijk! Daarnaast word ik fysiek uitgedaagd door het verleggen van mijn grenzen. Net even dat stukje verder peddelen of net even wat sneller dan de vorige keer. En vooral bij het sprinten, dan word ik pas echt fanatiek 😉


Waarom suppen bij SUP&GO?

Vorig jaar wilde ik het suppen wat serieuzer aanpakken en wilde ik graag gaan trainen. Ik had al eerder een positieve ervaring bij SUP&GO (privélessen), dus die keuze was snel gemaakt. Tijdens de training kun je op je eigen niveau meedoen en word je uitgedaagd. De sfeer is positief en je kunt helemaal jezelf zijn.


Heb je nog een ‘Sup-wens’? Iets wat je bijvoorbeeld graag zou willen leren/doen?

Ik zou nog heel graag een keer willen downwinden. Dat lijkt me zo gaaf! Daarnaast lijkt het me leuk om de pivot turn goed te leren (beide kanten op). Gewoon omdat ik dat er cool uit vind zien 😊


Aan wie uit de training-groep zou je dit sup-stokje willen doorgeven?

Ik wil het stokje doorgeven aan Elles. Sinds een tijdje train ik regelmatig met haar en het lijkt me leuk om haar beter te leren kennen.#suppen #supreis #suples #supverhuur #priveles #sup #suppeninharderwijk

86 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page