top of page
  • Foto van schrijverinfo863020

Suppen in Harderwijk met Jeanine

Hoe kwam je op het idee om te gaan suppen?

Twee jaar geleden was ik op zoek naar een leuke nieuwe hobby/sport en zag steeds vaker mensen suppen op het water. Ik heb toen een lesje meegedaan en vond het gelijk super leuk. Ik heb toen zelf een sup gekocht voor mee op vakantie om af en toe eens te kunnen suppen. Een jaar later heb ik samen met een vriendin nog een keer een lesje meegedaan. Toen wilde ik meer en ben ik mee gaan trainen.

Wat brengt het suppen je?

Ik vind suppen geweldig. Naast dat het erg gezellig is, leer ik veel en word ik steeds een beetje beter. Het is heerlijk buiten. Elke training is anders, o.a. door het weer, maar Diane en Marnix zorgen iedere keer weer voor een andere uitdaging. Ze weten me altijd te motiveren en een stapje meer te doen. Dat is gelijk een goede reden om bij SUP&GO te trainen. Er worden ook altijd heel veel verschillende evenementen georganiseerd. En ook mijn passie voor longboarden, wat ik nu sinds vorig jaar erbij doe heb ik via SUP/SKATE&GO. Ik merk lichamelijk dat mijn lijf sterker word en dat ik minder pijn in mijn rug heb. Ook merk ik dat mijn conditie beter is geworden. En het is heel fijn om mijn hoofd, na een drukke week leeg te maken.

Heb je nog een sup-wens?

Ik wil heel graag nog een keer mee met een SUP&HIKE trip. Dat lijkt me echt geweldig (dus volgend jaar 22okt please 😉😆) Ook wil ik dit jaar wel een race meedoen, dat heb ik nog nooit gedaan, just for fun haha want zo snel als Patricia ga ik nog lang niet ;) Ik wil graag het sup-stokje doorgeven aan Ingrid.

Suppen, suppeninharderwijk, suples, sup, supverhuur.

75 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page