top of page
  • Foto van schrijverinfo863020

Suppen in Harderwijk met Elles.

Hoe kwam je op het idee om te gaan suppen?

Enkele maanden na de bevalling van onze jongste dochter was ik op zoek naar tijd voor mezelf, een oplaadmoment en een nieuwe (sportieve) uitdaging. Daarnaast waren we net verhuisd vanuit Amsterdam naar Harderwijk (terug naar mijn roots) en vond ik het belangrijk om me onder te dompelen in het Harderwijkse. Nu ben ik van nature totaal niet sportief aangelegd en (sport-) scholen vermijd ik, maar de natuur/bergen/water, wandelen en snowboarden zijn erg in trek. Daarnaast ga ik erg goed op een nieuwe uitdaging. Gezien mijn non-sportiviteit en het gegeven dat ik SUP&GO ‘zo ongeveer’ vanuit huis kan zien is een vorm van laagdrempeligheid enigszins handig 😉. Dus in december vroeg ik een vriendin om samen te starten met privé- lessen om te kijken of het bij me past.


Hoe was je eerste ervaring?

Koud en nat haha, maar direct enorm enthousiast en verliefd op het suppen.


Wat brengt het suppen je (zowel fysiek als mentaal)

Nu ben ik niet de meest trouwe club member, maar ik vind het heerlijk om mijn hoofd leeg te maken, nergens aan te hoeven denken en ten volle uit de elementen van de natuur te mogen ervaren en dan vooral in de winter. De kou en in het donker suppen geeft juist die extra kick. Maar ik geniet ook intens van de prachtige natuur, het water, zonsondergangen, vogels etc.


Waarom suppen bij SUP&GO?

Enorm fijne en professionele trainers en allemaal lieve, leuke, warme mensen. De sfeer is heel erg goed en je kan op je eigen niveau suppen en ze geven je het gevoel dat je volledig in je waarde wordt gelaten.


Heb je nog een Supwens? Iets wat je graag zou willen leren/doen?

Met meer regelmaat suppen haha en dat ligt absoluut niet aan SUP&GO, maar aan mezelf. Ik roep dit al erg lang, maar ik blijf het volhouden en erin geloven 😉


Aan wie uit de trainingsgroep zou je dit sup-stokje willen doorgeven?

Aan Sarah, omdat we ongeveer tegelijk zijn gestart.

Suppen, Suppeninharderwijk, suphuren, supverhuur, suples, suptraining

77 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page