top of page
  • Foto van schrijverinfo863020

SUP TRIBE

Bijgewerkt op: 1 mei 2022

Afgelopen week hadden we met vaste deelnemers van onze training- en tourgroepen een seizoenstart. Dit dekt niet echt de lading. Want zoals ook zij weten is het altijd sup-seizoen. Er is immers de hele winter door gepeddeld. Zelfs bij storm, regen, sneeuw en in het donker van de avond. Die donkere winterdagen liggen achter ons. We kunnen weer op de blote voeten suppen en de trainingen zijn nu gewoon met daglicht.


De seizoensopening was meer een mooie afsluiting van de winter. En natuurlijk een goed excuus om een flink kampvuur op te stoken. En zo peddelden we afgelopen week een gezellige tocht. Vervolgens hadden we een briljante avond bij het knapperende vuur. Mooie verhalen van afgelopen winter kwamen ter sprake zoals de SUP&Winterkamp. Met moeite gingen we aan het eind van de avond weg van het warme vuur en de warmte van deze groep.


Die groep suppers is ondertussen veel meer geworden dan een los zand groep, die met elkaar supt.

Het is een vriendschappelijke groep geworden. Een groep waar een ieder en wij super trots op zijn. Het is een soort SUP tribe! Een stam met zijn eigen cultuur en leefstijl. En die cultuur draait om sup sport. Er is competitie maar altijd op basis van plezier. Iedereen wil winnen en zichzelf verbeteren. Maar nooit ten koste van een ander. Veiligheid en verdraagzaamheid zijn de norm.


Met de ontwikkelingen in de wereld zouden een aantal wereldleiders met deze SUP&GO TRIBE moeten komen suppen.

Misschien gaan ze wel op in deze TRIBE. Misschien dat ze dan ook ontdekken dat levensgeluk gezocht kan worden in simpele dingen als het geluid van een board dat door een golf klieft. En misschien ontdekken ze dan ook hoe het is om iemand iets te gunnen en oog voor elkaar te hebben.


Make SUPS&Friends, not war!Suppen Harderwijk, Suppen Veluwemeer, Suppen Randmeren, Suppen Gelderland, Suppen met hond, Sup-les, Suppen beginners, teamuitje.

71 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page