top of page
  • Foto van schrijverinfo863020

SUP&HIKE Gallihorn

Ain't no mountain high Enough!

De tweede hikedag van Sup & Hike 2022!


De ochtend begon als alle andere ochtenden met een ontbijt met een vers gekookt eitje van Bram, onze vroege vogel. Na een korte briefing over de dag wees Marnix ons in de verte een bergtop aan. Bijna onwerkelijk dat we hier over een paar uur bovenop zouden staan. De hike begon in de regen door een bos en een prachtig landschap, zoals je dat een beetje in Zwitserse films ziet: bergen rondom, alleen ontbreken nog de paarse koeien van Milka.


Waanzinnig wat een hike met deze geweldige club.

Tijd voor pauze!! Een afgelegen verlaten boerderij diende als pauzeplek, je weet wel zo`n boerderij met een houten wc met een hartje in de deur. Onder een afdakje, dicht op elkaar gepakt, genoten we van een welverdiende lunch. Naarmate we hogerop kwamen, veranderde het landschap en werd de natuur ruiger en de paden avontuurlijker. Op een gegeven moment navigeerden we langs stenen met een rode en witte streep erop die de route aangeven. Het laatste stuk naar boven was klimmen en klauteren.


De hoogte werd nu serieus en mensen verlegden hun grenzen om de top te bereiken.

Wat een onbeschrijflijk gevoel wanneer we gezamenlijk aankomen op de top. Een ijzige, harde en koude wind maakte het een waar avontuur. Trots waren we dat we op de top van de wereld stonden en door emoties werd her en der een traantje gelaten. Er was een fotomoment en allemaal schreven we onze naam in het logboek, zodat we ons avontuur daadwerkelijk voor de toekomst hebben vastgelegd.


What goes up must come down!

Wanneer je beseft dat je op een top van de wereld staat en welke hoogte je hebt overwonnen doet dit natuurlijk wat met je. Maar dan komt de afdaling over een smal stijl pad, stap voor stap. Moedig als we zijn worden hierin ook grenzen overwonnen en komen we gezamenlijk als groep beneden. Onwerkelijk welke prestatie we hebben geleverd met een groep moedige mensen verbonden met elkaar door SUP&HIKE!


Diane en Marnix bedankt voor de organisatie van SUP&HIKE 2022 Kandersteg.


Bram, Edith, Katrijn, Lisanne, Martijn, Diana, Raymond, Tessa en Marloes jullie waren geweldig en zijn degenen die SUP&HIKE 2022 tot dit grote succes maakten!


Enthousiaste groet,


Olof Vlasblom
116 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page