top of page
  • Foto van schrijverinfo863020

Felle kleurtjes

Bijgewerkt op: 22 mrt. 2022

Bij SUP&GO zijn we gek op felle kleurtjes! Kijk naar onze kleding en je weet genoeg. Wij zijn dol op onze “hot pink” shirts en truien. Ze knallen je tegemoet als wij door de haven peddelen. Maar die kleuren zijn niet alleen onze huisstijl (en super herkenbaar inmiddels en vet om te zien). Ze hebben ook een functie. Niet zozeer de roze kleuren, maar eigenlijk alle kleding waar wijzelf en onze trainingsgroepen in suppen. Ze hebben de functie om zichtbaar te zijn op het water voor andere boten, sups en iedereen die zich vermaakt op onze heerlijke wateren.

Kortom: het maakt het suppen veiliger!


Menig sloepbestuurder is met van alles bezig behalve met om zich heen te kijken.

Of wat dacht je van grijze dagen. Dan is een supper maar een klein onopvallend stipje op een grote waterplas. Door opvallende kleuren te dragen ben je dus niet alleen heel erg hip maar dus ook een stuk veiliger. Heb je nu alleen maar saaie zwarte supkleding in je kast liggen dan doe je twee dingen: of je verft je haar gifgroen of je koopt een lekker kleurig shirtje. (bij voorkeur een zuurstok roze hoody van SUP&GO natuurlijk.)


HOTPINK = SUP&GO Harderwijk!

Suppen Harderwijk, Suppen Veluwemeer, Suppen Randmeren, Suppen Gelderland, Suppen met hond, Sup-les, Suppen beginners, teamuitje.

63 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page