DIANE

 "In 2016 ontdekte ik het suppen. Als liefhebber van vele sporten, moest ik dit ook een keer gedaan hebben! En ik kan wel zeggen, dat dit het begin was van een fantastisch avontuur in mijn leven! Vanaf het eerste moment dat ik op het board stond, vond ik het al geweldig. En ik ben er niet meer mee gestopt."

"Suppen is voor mij zoveel meer dan alleen maar op een board staan en peddelen. Het is de ruimte om me heen, de rust die ik ervaar, de work-out die ik mijn lichaam geef... Maar ook het samenzijn met vrienden en genieten van elkaars gezelschap maakt mijn liefde voor deze sport."

  

"Ik sta elke week een paar keer op het water, het hele jaar door. Soms gewoon om te genieten van mooi weer, een andere keer om mijn hoofd leeg te maken. ​80 km op de Weser (Duitsland), 130 km over de Waal met bagage op mijn board, downwinden op vele meren in het land, meedoen met het NK, suppen op de Noordzee of door de Amsterdamse grachten... Ik vind het allemaal fantastisch."

"En wat lijkt het me leuk om iets van mijn enthousiasme over te brengen op anderen! Ik neem jou en je vrienden, familie of collega’s graag mee het water op, om het je zelf te laten beleven!"

MARNIX

"Mijn hele leven heb ik doorgebracht op en nabij het Wolderwijd. Als kind begon ik met zeilen. Via windsurfen en kitesurfen kwam in 2012 het suppen op mijn pad. Het was toen nog een onbekende sport, net in opkomst en nog volop in ontwikkeling."

 

"Toen ik op een bloedhete dag in Hongarije op een sup ging staan, was het liefde op het eerste gezicht. Tot mijn eigen verbazing, want ik had geen beeld of gevoel bij stand up paddling. Maar de vonk was overgeslagen en terug in Nederland kocht ik meteen een sup en peddel."

 

"Vanaf dat moment peddel ik zomer en winter door. Het heeft mij van alles gebracht. Van wedstrijden, peddelen op verschillende plekken in de wereld tot meerdaagse kampeertrektochten. Wat een heerlijke sport!"

"Het lijkt mij ontzettend leuk om jou mee te nemen in deze sport, en je te laten ervaren hoe veelzijdig het suppen is. Ik ben graag je instructeur, gids en motivator!"

  • Facebook
  • Instagram

webdesign: Geert Hokke