top of page

TEAM SUP&GO

Wij zijn beide gecertificeerde en ervaren supinstructeurs. Het liefst suppen wij op zo veel mogelijk plekken in Nederland en daarbuiten. Meerdaagse tochten over de Waal, suppen hoog in de bergen, suppen op zee, stedentrip of meedoen aan het Nederlands kampioenschap? We vinden alles leuk en zien overal een uitdaging in. Overal waar kan, gaat de sup mee. Zodoende weten wij als geen ander wat suppen echt inhoudt en brengen wij onze passie graag over op jou. Kom gerust eens langs bij de gezelligste SUP-school van Nederland voor een leuke en leerzame ervaring!

Wij beschikken beide over het water rescue certificaat.

Logo blauw_600px.png
supandgo_intro-ovaal.png
Suppen is doen én beleven!

Als je nog nooit hebt gesupt, zal de eerste ervaring wat onwennig zijn. Maar met een gediplomeerde instructeur van SUP&GO naast je, lukt het je vast!

 

Wij leren je een goede basistechniek, waarmee je steeds meer controle over het board krijgt. Tot je in balans blijft en je stoer op je board weg peddelt...

 

Maar voor je zover bent, is het even oefenen, stuntelen en veel lachen.

Gegarandeerd pret!

Wil je een eenmalige les of het écht leren? Een ontspannen tocht maken of een actieve training doen? Een vrijgezellenfeest met vrienden, een teamuitje met collega’s of een kinderfeestje vieren?

Het kan allemaal!

Logo paars_600px.png
DIANE

"In 2016 ontdekte ik het suppen. Als liefhebber van veel sporten, moest ik dit ook een keer gedaan hebben! En ik kan wel zeggen, dat dit het begin was van een fantastisch avontuur in mijn leven! Vanaf het eerste moment dat ik op het board stond, vond ik het al geweldig. En ik ben er niet meer mee gestopt."

Diane2.png

"Suppen is voor mij zoveel meer dan alleen maar op een board staan en peddelen. Het is de ruimte om me heen, de rust die ik ervaar, de work-out die ik mijn lichaam geef... Maar ook het samenzijn met vrienden en genieten van elkaars gezelschap maakt mijn liefde voor deze sport."

"Ik sta elke week een paar keer op het water, het hele jaar door. Soms gewoon om te genieten van mooi weer, een andere keer om mijn hoofd leeg te maken. ​80 km op de Weser (Duitsland), 130 km over de Waal met bagage op mijn board, downwinden op vele meren in het land, meedoen met het NK, suppen op de Noordzee of door de Amsterdamse grachten... Ik vind het allemaal fantastisch."

"Door zelf al jarenlang te suppen heb ik gemerkt hoe enorm technisch deze sport is. Het is belangrijk dat je het jezelf goed aan leert want voor je het weet krijg je blessures of klachten. Gelukkig heb ik zeer ervaren mensen om mij heen gehad die mij het suppen hebben aangeleerd en die kennis draag ik graag over aan diegene die bij ons willen suppen."

Logo hotpink_600px.png
MARNIX
Marnix2.png

"Mijn hele leven heb ik doorgebracht op en nabij het Wolderwijd. Als kind begon ik met zeilen. Via windsurfen en kitesurfen kwam in 2012 het suppen op mijn pad. Het was toen nog een onbekende sport, net in opkomst en nog volop in ontwikkeling."

 

"Toen ik op een bloedhete dag in Hongarije op een sup ging staan, was het liefde op het eerste gezicht. Tot mijn eigen verbazing, want ik had geen beeld of gevoel bij stand up paddling. Maar de vonk was overgeslagen en terug in Nederland kocht ik meteen een sup en peddel."

"Het lijkt mij ontzettend leuk om jou mee te nemen in deze sport, en je te laten ervaren hoe veelzijdig het suppen is. Ik ben graag je instructeur, gids en motivator!"

"Vanaf dat moment peddel ik zomer en winter door. Het heeft mij van alles gebracht. Van wedstrijden, peddelen op verschillende plekken in de wereld tot meerdaagse kampeertrektochten. Wat een heerlijke sport!"

Verder heeft SUP&GO een vast team van gecertificeerde en ervaren enthousiastelingen.

Zo kunnen we zo goed mogelijk aan jullie wensen en aanvragen voldoen.

 

Maak kennis met onze instructeurs:

Adri
Geert
Marco
Mark
Reinder
Ronald

Adri

gecertificeerd

supinstructeur

(+EHBO)

Gangmaker

Geert

gecertificeerd

supinstructeur

(+EHBO)

Techniek expert

Marco

gecertificeerd

supinstructeur

(+EHBO)

De rust zelve

Mark

gecertificeerd

supinstructeur

(+EHBO)

Altijd geduldig

Reinder

gecertificeerd

supinstructeur

(+EHBO)

NK topper

Ronald

gecertificeerd

supinstructeur

(+EHBO)

Training machine

bottom of page