OVER ONS

DIANE

 "In 2016 ontdekte ik het suppen. Als liefhebber van veel sporten, moest ik dit ook een keer gedaan hebben! En ik kan wel zeggen, dat dit het begin was van een fantastisch avontuur in mijn leven! Vanaf het eerste moment dat ik op het board stond, vond ik het al geweldig. En ik ben er niet meer mee gestopt."

"Suppen is voor mij zoveel meer dan alleen maar op een board staan en peddelen. Het is de ruimte om me heen, de rust die ik ervaar, de work-out die ik mijn lichaam geef... Maar ook het samenzijn met vrienden en genieten van elkaars gezelschap maakt mijn liefde voor deze sport."

  

"Ik sta elke week een paar keer op het water, het hele jaar door. Soms gewoon om te genieten van mooi weer, een andere keer om mijn hoofd leeg te maken. ​80 km op de Weser (Duitsland), 130 km over de Waal met bagage op mijn board, downwinden op vele meren in het land, meedoen met het NK, suppen op de Noordzee of door de Amsterdamse grachten... Ik vind het allemaal fantastisch."

supandgo_overons_diane-01.png

 "Door zelf al jarenlang te suppen heb ik gemerkt hoe enorm technisch deze sport is. Het is belangrijk dat je het jezelf goed aan leert want voor je het weet krijg je blessures of klachten. Gelukkig heb ik zeer ervaren mensen om mij heen gehad die mij het suppen hebben aangeleerd en die kennis draag ik graag over aan diegene die bij ons willen suppen."

MARNIX
supandgo_Marnix-04.png

"Mijn hele leven heb ik doorgebracht op en nabij het Wolderwijd. Als kind begon ik met zeilen. Via windsurfen en kitesurfen kwam in 2012 het suppen op mijn pad. Het was toen nog een onbekende sport, net in opkomst en nog volop in ontwikkeling."

 

"Toen ik op een bloedhete dag in Hongarije op een sup ging staan, was het liefde op het eerste gezicht. Tot mijn eigen verbazing, want ik had geen beeld of gevoel bij stand up paddling. Maar de vonk was overgeslagen en terug in Nederland kocht ik meteen een sup en peddel."

 

"Vanaf dat moment peddel ik zomer en winter door. Het heeft mij van alles gebracht. Van wedstrijden, peddelen op verschillende plekken in de wereld tot meerdaagse kampeertrektochten. Wat een heerlijke sport!"

"Het lijkt mij ontzettend leuk om jou mee te nemen in deze sport, en je te laten ervaren hoe veelzijdig het suppen is. Ik ben graag je instructeur, gids en motivator!"