Op de sup is het altijd uitdagend. Of er nu golven zijn, we een interval training doen of oefenen op het maken van de snelste bochten. De trainingen bij SUP&GO zijn altijd een feestje! Suppen is een geweldige full-body workout die niet alleen helpt bij het opbouwen van spierkracht, maar ook bij het verbeteren van balans, coördinatie en uithoudingsvermogen. Je core, schouders, armen, benen, billen: alles wordt getraind op de sup. En dat ook nog eens in de super gezonde buitenlucht. Na de sup-training is er ook altijd tijd voor gezelligheid: we drinken een kopje thee met elkaar en iedereen vertrekt weer voldaan huiswaarts.

Wat fijn is om te weten.

Wat trek ik aan: Sportkleding. Als het wat frisser is werk je in laagjes. Bij minder mooi weer kan je een wetsuit zonder mouwen bij ons huren voor €3,- p.p. In de warme maanden sup je het liefst op blote voeten en als het wat minder warm is op surfschoenen of gympen die nat mogen worden.

Wat doe ik met mijn spullen: niet waardevolle spullen kunnen op ons landje blijven.

Parkeren: er is (gratis) parkeergelegenheid bij ons.

Wij hebben een toilet. We hebben beperkte omkleedgelegenheid dus het is handig als je omgekleed aankomt.

Wij werken met een strippenkaart. Dit gaat via een app, met één druk op de knop meld je je aan voor een training.

De strippenkaart is twee jaar geldig en er gaat alleen een strip af als je ook geweest bent.

Wel zo fijn!

15x trainen met eigen materiaal: €195,-

15x trainen met ons materiaal: €270,-

Een super gezellige groep mensen. Geven onder andere suples training, waar voor een ieder genoeg uitdaging is. Ze geven gericht feedback hoe je nog beter kunt worden.

Lisanne

In de afgelopen jaren heb ik ervaren dat trainen in de Sup&Go elite groep mij elke keer weer een nieuwe beleving en fysieke uitdaging op het water biedt. Door in de elite groep te trainen zul je supersnel je grenzen verleggen, met een lach op je gezicht naar huis gaan en meteen uitkijken naar de volgende training!

Marliz

Enthousiaste en goede instructeurs, die gebruik maken van goed materiaal voor lessen en trainingen en er voor iedereen (ongeacht welk niveau) altijd een mooie ervaring van weten te maken! Zeker een echte aanrader dus!

Marike

Eén van de weinige SUP scholen in Nederland die echt voor kwaliteit gaan. Ze hebben geen budget materialen maar hebben juist premium SUP boards en peddels. Hier kun je terecht als je voor je plezier wilt suppen maar ook als je suppen echt als sport ziet. Instructeurs met veel ervaring.

Ronald