Laat je tijdens deze privéles ‘suppen met hond’ van 60 minuten begeleiden door Marjon. Zij neemt stap voor stap met jou door wat er nodig is om met je hond te kunnen suppen. Ze start altijd op de kant met een duidelijke instructie en laat de hond eerst aan de sup wennen. Als jullie er beide klaar voor zijn gaan jullie met haar hulp het water op. Op het water geeft ze allerlei tips om de kans op een succeservaring zo groot mogelijk te maken.

Suppen met je hond, súper gezellig!

Graag meenemen:

Grote badlaken. Deze maken we vochtig en de hond kan daarop zitten op het board omdat de nagels slecht zijn voor het materiaal.

Voldoende hondenkoekjes ter beloning

Heupgordel of riem

Zwemvest of tuig als je die hebt

Belangrijk dat de hond is uitgelaten voordat je bij SUP&GO komt én houdt de hond de gehele tijd aan de lijn op ons landje.

Wat fijn is om te weten.

Wat trek ik aan: Sportkleding. Als het wat frisser is werk je in laagjes. Bij minder mooi weer kan je een wetsuit zonder mouwen bij ons huren voor €3,- p.p. In de warme maanden sup je het liefst op blote voeten en als het wat minder warm is op surfschoenen of gympen die nat mogen worden.

Wat doe ik met mijn spullen: niet waardevolle spullen kunnen op ons landje blijven.

Parkeren: er is (gratis) parkeergelegenheid bij ons.

Wij hebben een toilet. We hebben beperkte omkleedgelegenheid dus het is handig als je omgekleed aankomt.

Ik heb een sup les gehad samen met mijn hond. Er was veel aandacht om de hond te laten wennen aan het vinden vd balans, board en het peddelen. De begeleiding hierin was rustig, duidelijk, vakkundig en erg vriendelijk! Ik ben zeer tevreden en erg enthousiast en kom zeker terug! Een aanrader dus als je samen met je hond wilt suppen!

Clementine

We hebben met Chef gesupt bij SUP&GO Harderwijk. Onder begeleiding van hondentrainster Marjon. Zij gaf ons tips hoe wij het beste met Chef kunnen suppen. Daarnaast vertelde zij de signalen die zij zag bij Chef. Erg helpend! Daarnaast is suppen met je hond een hele leuke activiteit!

Dominique

Super leuk om samen met je hond les te nemen op de Sup. Moet je gewoon doen.

Regine

Privéles met hond aanvragen

Donderdagavond, vrijdagavond, zaterdag en zondag

zijn de dagen dat Marjon goed beschikbaar is.

Algemene voorwaarden(Vereist)