Locatie: SUP&GO CITY in het centrum van Harderwijk.

Tijdens een privéles suppen gaat alle aandacht naar jou, 1,5 uur lang. Wat kan je al, wat wil jij leren en wat lukt op het water. Hoe maak je verschillende soorten bochten, waar komt de kracht vandaan maar soms alleen al: hoe word ik comfortabel op mijn board. De les stellen wij volledig af op jouw behoeftes. Stap voor stap nemen we de techniek van het suppen met je door zodat jij beter begrijpt wat suppen echt inhoudt.

Wat fijn is om te weten.

Wat trek ik aan: Sportkleding. Als het wat frisser is werk je in laagjes. Bij minder mooi weer kan je een wetsuit zonder mouwen bij ons huren voor €3,- p.p. In de warme maanden sup je het liefst op blote voeten en als het wat minder warm is op surfschoenen of gympen die nat mogen worden.

Wat doe ik met mijn spullen: niet waardevolle spullen kunnen op ons landje blijven.

Parkeren: er is (gratis) parkeergelegenheid bij ons.

Wij hebben een toilet. We hebben beperkte omkleedgelegenheid dus het is handig als je omgekleed aankomt.

Een hele leuke middag gehad bij Sup&Go Harderwijk. We hadden ons opgegeven voor een privéles van 1,5uur. Eerst een goede uitleg op de kant, daarna het water op. Nuttige dingen geleerd en heerlijk gesupt. Een super leuke middag!

John

Superleuke middag gehad op het water. Fijne, rustige privéles voor beginners en een hele leuke instructrice. Een absolute aanrader!

Pien

Vandaag mijn eerste privéles bij Marnix gehad en was er al bang voor... suppen is onwijs leuk! Marnix is ervaren en neemt je op een ontspannen en uitnodigende manier mee het water op én de techniek in. Aanrader voor iedereen die kennis wil maken (en verder wil) in deze toffe sport!

Marlies

Privéles aanvragen

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Algemene voorwaarden(Vereist)