TOURS

CITY TOUR

Harderwijk is met haar prachtige haven, sfeervolle boulevard en hippe strandeiland echt een stad om vanaf het water te ontdekken. Sup op je gemak door het Waterfront, langs de gezellige kades en bekijk de bruggetjes, molen en 'vuurtoren' vanaf je board. Ervaar zelf hoe leuk het is om jezelf vooruit te peddelen en tegelijkertijd te genieten van de omgeving en je gezelschap!

Met suppen ontdek je het water en de stad!

  • 1,5 uur City tour (inclusief instructie op de kant)
          ​ 25,00 per persoon
Kleine groepen worden samengevoegd
Minimale leeftijd is 12 jaar
Een Long John (wetsuit zonder mouwen) is te huur voor €3,- per persoon
 
XL City TOUR
Gegarandeerd pret beleven? Ga dan met je vrienden, collega’s of familieleden op de XL sup!
Met maximaal 6 personen op 1 grote sup. Samenwerken is het sleutelwoord. Doe je dit niet….dan wordt het of heel erg lachen (en zwemmen) of jullie kunnen daarna door naar een mediator.
Inclusief instructeur die achterop het board staat om enigszins de rust te bewaren, bij te sturen en de route te bepalen.

  • 1,5 uur XL City-TOUR (inclusief instructie op de kant)
                30,00 per persoon
Minimaal 4 en maximaal 6 personen
Ideaal voor families met jonge kinderen!
Een Long John (wetsuit zonder mouwen) is te huur voor €3,- per persoon
 
Sunset TOUR
In het voorjaar en de zomermaanden organiseren wij maar al te graag Sunset tours! We peddelen eerst lekker een stuk door Harderwijk om vervolgens te eindigen op het Wolderwijd. Zittend op je board de zon in het water zien zakken….je kan je dag niet beter eindigen! Totale ontspanning en pure magie.

Voor de Sunset tour is het fijn als er weinig wind staat en het uiteraard niet al te bewolkt is. Wij houden dit altijd in de gaten en zullen op instagram en facebook aankondigen wanneer wij een sunset tour organiseren maar wil je zelf een datum inschieten, stuur ons dan gerust een bericht via ons contact formulier.

  • 1,5 uur Sunset TOUR (inclusief instructie op de kant)
                25,00 per persoon
Minimale leeftijd 12 jaar
Kleine groepen worden samengevoegd
Een Long John (wetsuit zonder mouwen) is te huur voor €3,- per persoon
 
Late Night TOUR
Wel eens in het donker gesupt? Nee? Dat kan gewoon en sterker nog, dat is ook hartstikke mooi! Over een gitzwart meer peddelen, de lichten van de kant vanaf het water bewonderen, de stilte om je heen….wij kunnen het alleen maar aanraden. Net als bij de Sunset is het ook nu belangrijk dat er weinig wind staat maar nu ivm de veiligheid.
  • 1 uur Late Night TOUR (inclusief instructie op de kant)
                25,00 per persoon
Minimale leeftijd 12 jaar
Kleine groepen worden samengevoegd
Inclusief verlichting en gebruik Long-John
 
SUP&(KIDS)PARTY

Met al jouw vriendjes of vriendinnetjes op 1 grote sup je kinderfeestje vieren? Dat kan! Stap met z’n allen op de XL-SUP en we peddelen een leuke ronde door Harderwijk. Weten de kinderen de mand met chips en limonade te vinden? Dan is dat lekkers voor hen en eten ze dat, al dobberende, op vanaf de sup. En bij mooi weer....kan je op het eind een heerlijk verfrissende duik nemen vanaf de sup!

  • 1,5 uur SUP&(KIDS)PARTY (inclusief instructie op de kant)
                15,00 per kind
Minimaal 6 en maximaal 8 kinderen (en 1 instructeur)
Leeftijd vanaf 8 jaar
Zwemdiploma A verplicht bij deelname
Ouders kunnen mee suppen voor €15,- per persoon
 
SUP&CLEAN-UP


Suppen voor schoner water!

Sup clean-up met als doel schoner water in Harderwijk. Op deze manier wil SUP&GO een bijdrage leveren aan het verminderen van de ‘plastic soup.’ Vanaf onze boards komen wij op plekken die vanaf het land moeilijker te bereiken zijn en kunnen wij plekken schoonhouden waar rommel naartoe is gewaaid. Iedere deelnemer maakt gebruik van een grijper en een mand waar het afval in gedaan kan worden.

 

Wil jij ook een steentje bijdragen met het terugdringen van het plastic in ons water? Op onze Instagram pagina laten we weten wanneer we een clean-up doen.

 

Wil je zelf een SUP&CLEAN-UP organiseren, vul dan het contact formulier in met je voorstel/vraag/idee en we denken graag met je mee!

En voor al die suppers op het water: fijn als je afval uit het water haalt als je het tegenkomt. Bedankt!

  • 1,5 uur SUP&CLEAN-UP (inclusief thee/koffie en wat lekkers)
                25,00 per persoon
Een Long John (wetsuit zonder mouwen) is te huur voor €3,- per persoon
 
SUP&COACHING

‘je kunt de golven niet stoppen, maar je kunt er wel op leren dansen.’


Stap op die sup en kom in beweging! Misschien is suppen nieuw voor je. Stap dan uit je comfortzone. Het water is de perfecte omgeving om je grenzen op te zoeken of om ze te leren (h)erkennen. Door het suppen kom je letterlijk in beweging. In rust en stilte op zoek naar ontspanning. Van inspanning naar ontspanning. Vanuit je hoofd naar je hart. Dat is wat SUP&Coaching je biedt.

 

SUP&Coaching is een vorm van coaching die plaatsvindt op het water op een sup. Je bent buiten, je komt los van thuis en werk. Suppen is hierbij het middel, niet het doel. Het coachingstraject is gebaseerd op empowerment: je gaat uit van je eigen kracht. Wij helpen je graag op weg om jouw sterke kanten verder te ontwikkelen.

 

Terwijl je supt bespreek je de kwesties die jou bezig houden en waar je iets aan wilt veranderen. Dit doe je met jouw coach. Omdat je supt, kom je ook mentaal makkelijk in beweging. De natuur spiegelt, brengt afwisseling en voorziet in mogelijke oplossingen.

SUP&Coaching omvat 3 sessies, 75 minuten per sessie.

  • SUP&Coaching:

          ​ 150,00 per persoon
Een Long John (wetsuit zonder mouwen) is te huur voor €3,- per persoon
 

Onze sponsoren:

M-Marlooks-Duotoon_edited.png
Uniecker-wonen-makelaars-logo-Duotoon2_e
  • Facebook
  • Instagram

webdesign: Geert Hokke