Hoe kwam je op het idee om te gaan suppen?
Tijdens onze vakantie op Madeira (oktober/november 2021) zagen we voor het eerst een Sup wedstrijd. Dat was super leuk om te zien. In dezelfde tijd vertelde Leonie op een feestje over haar ervaring bij SUP&GO en dat je ook in de wintermaanden kan suppen. Dat vond ik stoer en interessant genoeg om mij aan te melden voor een beginner les.

Hoe was je eerste ervaring?
Heel goed! Uiteindelijk had ik een privéles op een zaterdagochtend in december. De les was professioneel en het enthousiasme voor de sport spatte er bij Marnix van af.

Wat brengt het suppen je (zowel fysiek als mentaal)
Over het algemeen krijg ik van het suppen een glimlach op mijn gezicht en vermoeide spieren. Daarnaast kan ik op de sup rustig nadenken en krijg ik nieuwe ideeën. Juist de combinatie van fysiek en mentaal vind ik fijn.

Waarom suppen bij SUP&GO?
Ten eerste omdat de sfeer erg fijn is. Er wordt veel gelachen en er is aandacht voor veiligheid en de juiste techniek.

Heb je nog een ‘Sup-wens’? Iets wat je bijvoorbeeld graag zou willen leren/doen?
Er zijn zoveel toffe dingen die je met de sup kan doen. Op dit moment lijkt me het suppen op golven en om een langere afstand te suppen erg tof.

Aan wie uit de training/tour-groep zou je dit sup-stokje willen doorgeven?
Aan Leonie.

Terug naar berichten