1. Hoe kwam je op het idee om te gaan suppen?
Ik had in de vakantie twee keer op een meer gesupt (in het buitenland) en dat vond ik zo ontzettend leuk om te doen, dus ik ben op zoek gegaan waar dat in Nederland kon.
Heel grappig: ik stuitte op de website van Sup&Go, was helemaal enthousiast dat ze ook in de winter suppen en toen kwam ik er daarna pas achter dat Sup&Go in Harderwijk zit! Helemaal top, ik heb mij gelijk aangemeld, en na 1,5 jaar bijna elke week suppen vind ik het nog steeds te gek!

2. Hoe was je eerste ervaring?
Heel erg goed, het was ontzettend leuk om te doen. Ik begon in een beginnersklasje, de sfeer was gelijk goed, en doordat er wat bootjes langs kwam, was het gelijk oefenen met de stabiliteit.

3. Wat brengt het suppen je (zowel fysiek als mentaal)
Ontzettend veel. Het is erg fijn om het hele jaar door te kunnen suppen, je staat echt in contact met de seizoenen en de natuur. Het is prachtig op het Wolderwijd, elke week weer. Ik merk dat ik mentaal altijd helemaal opgeladen van het water af kom. Mijn weekend kan niet meer stuk na de zaterdagochtend training.

4. Waarom suppen bij SUP&GO?
De sfeer is heel erg goed, het enthousiasme bij Marnix en Diane is erg groot en ze helpen je om beter te suppen, maar ook “mag je zijn wie je bent”. Er is totaal geen prestatiedruk of competitie, maar wel lekker bezig zijn en er voor gaan. Heel erg prettig.
Verder worden er leuke activiteiten georganiseerd en is de communicatie erg goed.

5. Heb je nog een ‘Sup-wens’? Iets wat je bijvoorbeeld graag zou willen leren/doen?
Ik zou nog graag wel sneller willen kunnen gaan, het is toch echt wel gaaf om met een flink tempo door het water te zoeven 😊.

Terug naar berichten