SUP&GO_Arrangement_Header.jpg
Ovaal_wit_800.png
Ovaal_wit_1300.png

ARRANGEMENTEN

Logo paars_600px.png
SUP&Ontbijt
 
De dag goed beginnen! Om 06.45 uur verzamelen we bij Veluvia en om 07.00 uur stap je op de sup voor een begeleide tour van 45 minuten. Na het suppen is er de mogelijkheid om je op te frissen en het ontbijt staat dan voor je klaar!
Lekkere broodjes, beleg, yoghurt, jus ‘d orange, fruit en natuurlijk dat lekkere kopje koffie. Even gezellig met elkaar ontbijten.

Om 08.30 uur ben jij klaar en kan je dag niet meer stuk!
SUP&GO_Ontbijt.png
€ 30,-  per persoon

Arrangement beschikbaar vanaf 4 personen

 
Logo blauw_600px.png
SUP&LUNCH

Om 12.30 uur wordt er een heerlijke lunch geserveerd bij de Admiraal (aan de boulevard) bestaande uit een soepje (tomatensoep of de dagsoep) en een vloerbrood (carpaccio, zalm en falafel.) Het broodje falafel is vegetarisch en veganistisch. Na de lunch (om 13.30 uur) vertrek je naar SUP&GO voor een begeleide tour van 14.00-15.30 uur door Harderwijk.

SUP&GO_Lunch&Sup.png

€ 35,- per persoon (exclusief overige consumpties)

 
 
Logo paars_600px.png
Sup&Go_Skate&Lunch&Sup.png
SKATE&LUNCH&SUP
Verken de stad Harderwijk op de meest sportieve manier! Stap om 11.00 uur op het longboard en tour samen met een instructeur door het Waterfront en door het centrum van Harderwijk. Om 12.30 uur komen jullie aan bij de Admiraal waar een heerlijke lunch op jullie staat te wachten bestaande uit een soepje en vloerbrood (carpaccio, zalm en gezond.) Om 13.30 uur longboarden jullie naar SUP&GO om vervolgens de stad vanaf het water te bewonderen! Jullie suppen lekker langs de boulevard en de oude molen.
 
Om 15.30 uur kijken jullie terug op een super gezellige en sportieve dag Harderwijk!
€ 52,50  per persoon (exclusief consumpties)

Arrangement beschikbaar vanaf 4 tot 10 personen

Wil je alleen longboarden? Dat kan ook! bericht ons gerust even.

€17,50 p.p. Op aanvraag checken wij onze beschikbaarheid.

Instagram: skate.and.go.harderwijk 

 
Logo hotpink_600px.png
SUP&GO_Hapjesplank.png
SUP&HAPJESPLANK

Eerst gezellig suppen en daarna een lekkere hapjesplank nuttigen? Dat kan! Kies dan voor het SUP&Hapjesplank arrangement. Stap om 14.00 uur gezellig op de sup, geniet van het gezelschap en de gezellige omgeving. Om 15.30 uur heb je weer vaste land onder je voeten en vertrek je naar restaurant de Admiraal voor een heerlijke hapjesplank bestaande uit stokbrood (met pesto, kruidenboter, aïoli, kruidenkaas), olijven, kippenvleugeltjes, calamari, bitterballen, frikadelletjes en nog veel meer!

En, ...in dit arrangement zitten ook nog 2 drankjes naar keuze!

€ 37,50 per persoon (inclusief 2 drankjes)

Vanaf 10 personen

Logo blauw_600px.png
SUP&WIJN- ÒF BIERPROEVERIJ

Eerst met z'n allen op de SUP voor een gezellige begeleide tour van 1,5 uur door het gezellige Harderwijk. Daarna kan je bij Chez Brochard kiezen uit een wijn- of een bierproeverij. Chez Brochard serveert 3 wijnen uit Zeewolde of 3 biertjes uit de regio met 3 bijpassende hapjes.

Suppen: 12.30-14.00 uur. Chez Brochard: om 14.30 uur.

SUP&GO_Wijnproeverij_Bierproeverij.png

€ 53,50  per persoon

alleen mogelijk van dinsdag tot en met zaterdag

 
 
Logo paars_600px.png
SUP&GO_BBQ.png
SUP&BBQ

Om 16.00 uur stap je bij SUP&GO op de sup voor een gezellige (begeleide) tour door Harderwijk. De tour duurt 1,5 uur (inclusief instructie op de kant.) Na deze activiteit vertrek je naar de Admiraal (aan de boulevard) voor een overheerlijke bbq tegen de oude stadsmuur. De BBQ bestaat uit: gekruide speklapjes, kip drumsticks, hamburgers, BBQ worstjes, runderspiesjes, (vlees- en rauwkost) salades, friet, stokbrood met kruidenboter en een feestelijk dessert buffet met o.a bavarois en ijs. En het allerfijnste…..je hoeft zelf niets te doen want de kok staat voor jou achter de grill!

Want na inspanning….komt ontspanning!

€ 48,-  per persoon (exclusief consumpties)

Minimaal 20 personen en niet mogelijk in juli en augustus

Logo blauw_600px.png
XL-SUP&RIÈRA&AMUSE
Een exclusief arrangement waarbij je Hanzestad Harderwijk gaat ontdekken als nooit te voren… 

 

De dag om 13.30 uur actief starten op de XL-SUP van SUP&GO. Met z’n allen op één grote sup, onder begeleiding van een instructeur peddelen langs de gezellige boulevard en de molen. Dat is pas lekker actief de vernieuwde stad bewonderen! Maar dat is nog niet alles! Nee, na het suppen stappen jullie in de Hermes Speedster van Rièra B.V.: een retro speedboot, geïnspireerd op de Porsche 356 waarmee jullie de randmeren gaan verkennen op een wel hele bijzondere manier!

 

Wil je nog een stapje verder gaan? Of liever gezegd… harder? Dat kan! Kies voor de optie ‘snelvaart’ waar jullie een half uur lang het uiterste uit de speedboot gaan halen! 

 

Tot slot worden jullie rond 17.00 uur afgezet door Rièra B.V bij Ratatouille. Een restaurant op de historische Vischmarkt, waar een heerlijk drankje en borrelplank met luxe hapjes voor jullie klaarstaat.

 

Durven jullie dit avontuur aan?

SUP&GO_Rièra.png
€ 350,-  In totaal

€ 425,-  Inclusief snelvaart

Te boeken voor 3 of 4 personen

Inclusief 1 drankje bij Ratatouille, exclusief overige drankjes

 
 
Logo hotpink_600px.png
SUP&GO_Bike&Lunch.png

BIKE&LUNCH&SUP

 


Om 10.00 uur stap je in het centrum van Harderwijk op de fiets en fiets je onder begeleiding van Biketour Harderwijk naar Dries van den Berg voor een kop koffie en wat lekkers. Vervolgens fietsen jullie langs de vele mooie plekjes van Harderwijk tijdens deze 2,5 uur durende fietstocht (inclusief fiets.) Om 13.00 uur staat er een heerlijke lunch bij de Admiraal (aan de boulevard) op jullie te wachten bestaande uit een soepje en vloerbrood (carpaccio, zalm en falaffel, de laatste zowel vegetarisch als veganistisch).) Als dat op is loop je naar SUP&GO en stap je op de SUP voor een begeleide tour van 1,5 uur langs de gezellige kades van Harderwijk en bekijk je de bruggetjes, molen en 'vuurtoren' vanaf je board!
 
Rond 16.00 uur kijken jullie terug op een heerlijk actief dagje Harderwijk!

€ 55,-  per persoon (exclusief overige consumpties)

Arrangement beschikbaar vanaf 4 personen

Overige informatie:

Tijden kunnen aangepast worden op aanvraag

SUP&GO en de Admiraal/Chez Brochard is 5 minuten bij elkaar vandaan met de fiets òf auto

Een Long John (wetsuit zonder mouwen) is te huur voor €3,- per persoon